Zvolte si typ nemovitosti

Výběr bytů

Který si vyberete ?

Výběr bytů v projektu

Rodinný dům v Hradci Králové s vlasní zahradou (téměř 700 m2) za bezkonkuren­ční cenu

cena v RK
Celkem 26 fotografií, zobrazit všechny
Cena:
cena v RK
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám neskutečnou nabídku, která se nebude opakovat. Velký, prostorný a kompletně vybavený rodinný dům s vlastní zahradou za 6.9 mil Kč.
Dům je zděný, volně stojící a nachází se v klidné části Hradce Králové – Pouchov. Dům stojí v centru již zařízené zahrady o rozloze téměř 700m2. K dispozici je i zděná garáž a přístavek, který dříve fungoval jako samostatná bytová jednotka. Má vlastní vchod a sociální zařízení. V tuto chvíli je využíván jako dílna.
Dvoupodlažní dům je i z velké části podsklepený a nachází se zde plynový kotel. Rozvody teplé a studené vody jsou nově zrekonstruované. V domě je také nově udělaná kanalizace a zrekonstruovaná je i elektroinstalace, která je v mědi.
V 1.NP se nachází vybavená kuchyň, obývací pokoj, prostorná jídelna a nově zrekonstruovaná koupelna. V 2.NP jsou 4 samostatné pokoje a šatna v atriu u schodiště.
Velmi se na Vás těším na soukromé prohlídce, kde si vše ukážeme a zároveň Vám i ráda zajistím nejvýhodnější financování. Kontaktujte mne kdykoliv, časově se pokusím, co nejvíce přizpůsobit Vašim potřebám. Rodina na prodej spěchá, proto je zvolena bezkonkurenční cena na trhu. Váš sen o vlastním domě v Hradci Králové nikdy nemohl být výhodnější.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
NP08667
Operace:
Prodej
Adresa:
Hradec Králové
Na Dubech 11/8
K nastěhování od:
20.2.2024
Plocha pozemku:
338 m2
Plocha zastavěná:
115 m2
Plocha pozemku:
338 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Rok kolaudace:
1970
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 14' 12.743"N, 15° 51' 16.960"E
zoom